Fit en vitaal genieten van je oude dag.

Groepstraining voor 55-plussers die ervoor zorgt dat u kunt genieten van uw oude dag.


Spier en botvesterkende oefeningen | Trainen met gelijkgestemde | Fit en vitaal

Wat is Hit 55+?

Ons doel is om 55+ zolang mogelijk alle lichaamsfuncties te laten behouden, zodat u zoveel en zolang mogelijk kunt genieten van uw oude dag.


Groepstrainingen met oefeningen die terug gaan naar de basis. We werken met lichte gewichten en het eigen lichaamsgewicht. Intensief en afwisselend, met veel bot- en spierversterkende oefeningen. We werken in een kleine groepssetting met u aan meer kracht, conditie, balans en lenigheid. Ook verhoogt u zo uw weerstand en vitaliteit.


Alle trainingen staan onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Gezonde en vitale oude dag

Om vol van uw oude dag te kunnen genieten zorgen onze trainingen ervoor dat u goed in conditie blijft en alle lichaamsfuncties blijft behouden. Zodat u de dingen kunt blijven doen die u wilt doen of dit nu spelen met uw kleinkinderen is of een mooie fietstocht maken.

Trainen met leeftijdsgenoten

U traint samen met leeftijdsgenoten die hetzelfde doel hebben als u. Samen bewegen, maar ook het samen gezellig hebben. Na iedere training drinken we gezamelijk een kop koffie of thee, wat Fit 55+ meer maakt dan een trainingsprogramma.

Sterk en fit lichaam

We trainen functioneel, wat wil zeggen dat u de bewegingen die u in uw dagelijkse leven doet, terug komen in de training. Hierdoor zult u na enkele trainingen direct het verschil voelen. Hierdoor zult u sterke spieren en botten opbouwen en gaat u coordinatie en balans vooruit.

Voor wie?

De deelnemers zijn tussen de 55 en 75 jaar (uitzonderingen daargelaten). Ze willen fit en krachtig worden en hebben overdag een uurtje de tijd. De trainingen worden afgestemd op het eigen niveau. De trainen worden begeleid door een coach en de deelnemers zijn bereid om de aanwijzingen te volgen. We doen samen dezelfde training, moedigen elkaar aan en stimuleren elkaar naar een gezonde en vitale oude dag!


We kijken niet naar wat u niet kunt, maar kijken naar wat u wel kunt om de training u leven te laten verrijken.

Beweging is het geneesmiddel.

Volgens neurowetenschapper Erik Scherder is beweging en krachttraining hét antwoord op vele gezondheidsklachten. Het houdt je afweersysteem op peil, zorgt voor een lijf in conditie en het verkleind het risico op dementie.


Naarmate de leeftijd vordert, nemen spierkracht en botdichtheid af.Met het trainen van functionele bewegingen worden uw spieren sterker en neemt uw botdichtheid toe. Verder neemt je balans en coorinatie toe wat zorgt voor valpreventie.


Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen, naast 150 minuten per week bewegen.

Tarieven en tijden

Proefmaand

35

De eerste Maand

Onbeperkt trainen

Gratis koffie en thee

Vrijblijvend

2x Per week

65

Per Maand

2x per week trainen

Gratis koffie en thee

Maandelijks opzegbaar

1x Per week

45

Per Maand

1x per week trainen

Gratis koffie en thee

Maandelijks opzegbaar

De eerste maand mag u onbeperkt deelenemen aan de trainingen. Na die maand kiest u het abonnement dat bij u past. Wil u stoppen, dan kan dat. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.


De trainingen zijn dinsdag en donderdag van 10.30 tot 11.30.

ADRES

Schrepel 21 A

1648 GC DE Goorn

tel: 0641931590

info@fitenkrachtig.nl


KVK: 59966106

BTW: NL002101455B38

KLANTENSERVICE

Cookie Policy

Algemene Voorwaarden

Privacy Beleid

Abonneer je op de Krachtige maillijst.


Wekelijkse nieuwe inzichten en tools voor een fit leven.