Een vetmeting die de status van jouw hormonen weergeeft

Lichaamsanalyse

Hormoonhuishouding in kaart

Voeding en supplementen advies

TrainingsschemaJe hormonen bepalen niet alleen hoe jij je voelt, maar ook hoe jij eruit ziet.

Hoe werkt het?

1. Boek je meting

2. Ga op de inbody weegschaal staan en doe een 12 punten vetmeting

3. Krijg direct een rapport over de fysieke status van je lichaam.

4. Vul thuis de vragenlijst in

5. Ontvang een concreet plan in je mailbox

6. Bel met mij om het plan te bespreken.

Waarom zijn hormonen zo belangrijk?

Iedereen kent dat frustererende gevoel:

Eerst gewicht verliezen, maar wanneer je normaal gaat eten komt het er net zo snel weer aan. Of jezelf uithongeren en veel sporten maar niet het fitte en energieke lichaam krijgen wat je wilt. Een gezond lijf is meer dan training en calorieen in en uit. Hoe jij je voelt en eruit ziet wordt bepaald door je hormonen en wanneer je deze op een goede manier beinvloed zal alles veranderen.


Een goede hormonale balans geeft vele voordelen: Je voelt je veel energieker, je zult kilo's per week kunnen verliezen. Je voelt je niet alleen veel beter, maar ziet er ook weer beter uit in de spiegel. Je kunt weer eens een patatje eten zonder dat je gelijk een kilo aankomt en je schuldig voelt. Je kleding zit beter en je voelt meer zelfvertrouwen.

Daarnaast neemt de kans op ziektes af, zal je minder last krijgen van vage klachten als migraine.


Je hormonen regelen alles in je lichaam en wanneer jij die met voeding, supplementen, training en leefstijl onder controle kunt krijgen, wordt alles mogelijk.


Veelgestelde vragen


Waarom een 12 punten vetmeting?

Iedere hormonale disbalans heeft een andere uitwerking op het lichaam, zo zal bij een overschot aan oestrogeen het vet opslaan op de buik en heup. Het schouderblad geeft weer hoe goed de koolhydraat tollerantie is en zegt dus iets over insuline en de schildklier. Je krijgt dus een heel duidelijk beeld over de hormonale status van je lichaam.

Wat weet je allemaal na de lichaamsscan?

De lichaamsscan wordt gedaan op de InBody weegschaal. Dit is het meest accurate apparaat op de markt. Hij geeft een heel duidelijk beeld van de verdeling van je spieren, verdeling van het vet, een beeld van het visceraal vet, het vetpercentage, de spiermassa, je lichamelijke leeftijd. Een compleet beeld van hoe jou lichaam in elkaar zit.

Wat kan ik hier mee?

Doordat je een duidelijk beeld hebt, kan je gerichter trainen en weet jij wat je moet doen om je hormonen in balans te brengen en fitter te worden en hoe jij op de stelste manier blijvend kan afvallen.

Zit ik na de meting nog ergens aan vast?

Nee, de meting is volledig vrijblijvend.